Onze werkwijze

Van droom tot werkelijkheid, Al Dente begeleidt bij de verbouwing van je keuken

Stap 1

Oriënterend gesprek

Wil komt bij je thuis op een tijdstip dat jou schikt, ook 's avonds of in het weekend. Samen bespreken we je wensen, je mogelijkheden en bekijken we welke opties het best bij jou passen. Uiteraard vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Stap 2

Vervolggesprek

Bij jou thuis laat Wil een of meerdere ontwerpen zien van je nieuwe Al Dente keuken door middel van een foto-realistische presentatie op de computer. Je ziet hoe de verschillende ontwerpen en uitvoeringen er uit zien in je eigen keukenruimte.

Jij bepaalt welke droomkeuken geheel volgens jouw wensen gerealiseerd gaat worden.

Stap 3

Uitwerking

Na het ontwerpen volgt de kleur- en materiaalkeuze. Thuis kan je aan de hand van diversen stalen zien hoe de kleuren en materialen passen bij jouw wensen en inrichting. Jij stelt je droomkeuken zelf samen.

Een showroom is op deze manier niet nodig; dat bespaart je tijd, maar vooral ook kosten.

Bekijk onze collectie

Stap 4

Plaatsen van je keuken

Je hebt één aanspreekpunt, van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing van jouw keuken. Al Dente zorgt voor de uitvoering en werkt al jaren samen met een team van vakmensen: loodgieters, elektriciens, stukadoors en tegelzetters. Vakmensen met passie die ervoor zorgen dat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Jouw droomkeuken is één telefoongesprek verwijderd:
Bel nu  043-2410000 of 06-53898572 en maak vrijblijvend een afspraak of klik hieronder om het contactformulier in te vullen.

Neem contact op