In 5 stappen naar jouw droomkeuken

Van droom tot werkelijkheid, Wil Custers ontwerpt én begeleid

Stap 1

Gratis droomkeuken consult

Wil komt bij je thuis op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Ook in de avond of in het weekend is dat gen probleem. Tijdens het gesprek is het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, te ontdekken wat je belangrijk vindt en te begrijpen wat je wensen zijn. Daarnaast wordt er gekeken naar de stijl van de woning en de inrichting hiervan, aangezien deze elementen een grote rol spelen bij het ontwerpen van uw keuken. Na het gesprek heb je een beter idee van wat de mogelijkheden zijn en met welke zaken je rekening moet houden.

Stap 2

Je droomontwerp

Een keukenontwerp is een creatief proces. Hierbij gaat Wil op basis van jouw wensen en eisen, met zijn kennis en kunde aan de slag. Bij dit proces is ook jouw inbreng van belang; er moeten voortdurend keuzes gemaakt worden over bijvoorbeeld de gewenste apparaten, draairichting van deuren, type kastinrichting, hoogte van kasten, aanbrengen van verlichting en ga zo maar verder. Daarbij is het van belang rekening te houden met het dagelijks gebruik van je keuken: wie kookt er, hoe vaak wordt er gekookt, kook je wel eens samen (en loop je elkaar dan niet in de weg). Allerlei praktische zaken waar Wil rekening mee houdt bij het keukenontwerp.

De invulling wordt tenslotte gevisualiseerd in een 3D keukenontwerp wat Wil bij jou thuis komt bespreken.

Stap 3

Puntjes op de i

Tijdens ons laatste gesprek heeft Wil met jou het ontwerp doorgesproken en heb je de tijd gehad om je mening te vormen en opmerkingen of aanvullingen door te geven. Deze opmerkingen worden verwerkt, waarna je een volledige presentatie in 3D ontvangt, met daarbij een video van je nieuwe keuken. Nu zie je echt wat je krijgt! Maar dat is niet alles. Naast het 3D ontwerp ontvang je ook een verlichtingsplan en een technische tekening.

Om tot een goed ontwerp te komen investeert Wil veel tijd en moeite en gebruikt hij al zijn kennis en kunde. Aan het maken van het ontwerp en de tekeningen zijn dan ook kosten verbonden. Hou hier rekening mee.

Stap 4

Kiezen van materialen

Je bent nu bijna klaar om de volgende stap te maken: het laten plaatsten van je keuken. Je zou met het ontwerp en de tekeningen naar ieder andere keukenleverancier kunnen gaan, maar we gaan ervan uit dat je je nieuwe keuken zonder zorgen door Wil en zijn team laat plaatsen

Maar eerst vul je samen met Wil de details verder in. Je kiest de kleuren en materialen op basis van diverse stalen die tevens passen bij je interieur. Gewoon thuis vanuit je luie stoel. Een showroom is op deze manier niet nodig; dat bespaart je tijd, maar vooral ook kosten. Daarnaast biedt het je alle rust om te kunnen ontdekken wat je het mooiste vindt voor je nieuwe keuken.

Bekijk onze merken

Stap 5

Je droomkeuken wordt werkelijkheid

Het moment is daar, je droomkeuken kan worden geplaatst. Wil je daarin volledig worden ontzorgd voor een fijne prijs? Dat kan! Wil neemt dan de hele coördinatie van je over en loopt vrijwel dagelijks binnen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de afspraken met vakmensen worden nageleefd. Dat bespaart je een hoop gedoe, tijd én voorkomt problemen achteraf. 

De regie in eigen hand nemen? Ook dat kan uiteraard. Je pakt dan de bijkomende werkzaamheden en de planning zelf op. 
Toch wat hulp nodig? Dan kan Wil, in overleg, altijd bijspringen. 

Ja, ik wil een droomkeuken consult