In 4 stappen naar jouw droomkeuken

Van droom tot werkelijkheid, Wil Custers begeleid je persoonlijk bij de verbouwing van je keuken

Stap 1

Droomkeuken consult

Wil komt bij je thuis op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Ook in de avond of in het weekend. Aan de keukentafel bespreken jullie gezamenlijk de wensen en mogelijkheden om erachter te komen welke droomkeuken het beste bij je past.

Stap 2

Je droomontwerp

Wil laat een of meerdere ontwerpen zien van je nieuwe Al Dente Keuken door middel van een fotorealistische presentatie op de computer. Wil zorgt er daarnaast voor dat jouw keuken op de slimste manier uitgewerkt wordt, zodat je keuken jaren mee kan. 

Stap 3

Puntjes op de i

Voldoet het basisontwerp aan je wensen? Dan vul je samen met Wil de details verder in. Je kiest de kleuren en materialen op basis van diverse stalen die tevens passen bij je interieur. Gewoon thuis vanuit je luie stoel. Een showroom is op deze manier niet nodig; dat bespaart je tijd, maar vooral ook kosten. Daarnaast biedt het je alle rust om te kunnen ontdekken wat je het mooiste vindt voor je nieuwe keuken. 

Bekijk onze collectie

Stap 4

Je droomkeuken wordt werkelijkheid

Het moment is daar, je droomkeuken kan worden geplaatst. Wil je daarin volledig worden ontzorgd voor een fijne prijs? Dat kan! Wil neemt dan de hele coördinatie van je over en loopt vrijwel dagelijks binnen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de afspraken met vakmensen worden nageleefd. Dat bespaart je een hoop gedoe, tijd én voorkomt problemen achteraf. 

De regie in eigen hand nemen? Ook dat kan uiteraard. Je pakt dan de bijkomende werkzaamheden en de planning zelf op. 
Toch wat hulp nodig? Dan kan Wil, in overleg, altijd bijspringen. 

Ja, ik wil een droomkeuken consult