Persoonlijke begeleiding

Van droom tot werkelijkheid, Wil Custers begeleid je persoonlijk bij de verbouwing van je keuken

Stap 1

Droomkeuken consult

Wil komt bij je thuis op een tijdstip dat jou schikt, ook 's avonds of in het weekend. Om je wensen te bespreken, je mogelijkheden te laten zien en te bekijken welke opties het best bij jou passen. Samen creëren jullie je droomkeuken waarbij de focus is op jouw ideale keuken.

Stap 2

Je droomontwerp

Bij jou thuis laat Wil een of meerdere ontwerpen zien van je nieuwe Al Dente keuken door middel van een foto-realistische presentatie op de computer. Je ziet hoe de verschillende ontwerpen en uitvoeringen er uit zien in je eigen keukenruimte. Dan heb je meteen een beeld van hoe het er uit komt te zien en of je wensen in het echt ook je droom blijken te zijn.

Jij bepaalt welke droomkeuken geheel volgens jouw wensen gerealiseerd gaat worden. Wil houdt zorgt ervoor dat jouw keuken op de slimste manier uitgewerkt wordt, zodat je keuken jaren mee kan.

Stap 3

Puntjes op de i

Als je basisontwerp voldoet aan je wensen vul je samen met Wil details verder in. Welke kleuren vind je mooi en welke materialen wil je gebruiken in je keuken. Ook hier kun je weer gewoon thuis vanuit je luie stoel aan de hand van diverse stalen zien hoe de kleuren en materialen passen bij jouw wensen en inrichting. Jij stelt je droomkeuken zelf samen.

Een showroom is op deze manier niet nodig; dat bespaart je tijd, maar vooral ook kosten. En je kunt in alle rust ontdekken wat je het mooiste vindt voor je nieuwe keuken.

Bekijk onze collectie

Stap 4

Je droomkeuken wordt werkelijkheid

Je hebt één aanspreekpunt, van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing van jouw keuken. Al Dente zorgt voor de uitvoering en werkt al jaren samen met een team van vakmensen: loodgieters, elektriciens, stukadoors en tegelzetters. Vakmensen met passie die ervoor zorgen dat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Wil stuurt niet alleen de loodgieter, electricien, stukadoor, tegelzetter en schilder aan, maar hij is er daadwerkelijk bij als zij starten met hun werkzaamheden. De hele coördinatie neemt Wil van je over en hij loopt vrijwel dagelijks binnen om te controleren of iedereen zijn werk conform tekening en afspraak doet. Dat bespaart je een hoop gedoe en tijd èn voorkomt problemen achteraf.

Jouw droomkeuken is één telefoongesprek verwijderd:
Bel nu  043-2410000 of 06-53898572 en maak vrijblijvend een afspraak of klik hieronder om het contactformulier in te vullen.

Ja, ik wil een droomkeuken consult