Over Al Dente

Keukenontwerper Wil Custers maakt exclusieve keukens op maat

Wil Custers

Uw droomkeukenconsultant

Al Dente is een concept van keukenspecialist Wil Custers. Wil startte 25 jaar geleden in de keukenbranche. Na jarenlang een zaak in het hartje van Maastricht te hebben gehad, besloot Wil het roer om te gooien. Want wat wil de klant echt? Een maatwerk keuken die perfect past in de bestaande, dan wel gewenste huiselijke omgeving. En op een relaxte manier een keukenplan ontwikkelen.

Wil pakt de zaken anders aan. Zo is er bijvoorbeeld geen showroom; “De keuken die je zoekt staat toch niet in de winkel en leidt vaak tot keuzestress. Daarnaast biedt het mij de vrijheid om mensen overdag thuis te bezoeken en die persoonlijke aandacht te geven. Ik zeg van tevoren wat ik ga doen en ik doe achteraf wat ik heb gezegd.”

Maatwerk designkeukens zonder rompslomp

Een standaard bestaat eigenlijk niet, iedere keuken is een maatwerk project en moet ook als zodanig gezien én behandeld worden. Dat is wat Wil voor ogen heeft. Keukenwensen van klanten omtoveren tot een droomkeuken op maat. Zonder winkel in, winkel uit te moeten struinen voor de beste match. Wil schuift gewoon bij je thuis aan de keukentafel aan om de mogelijkheden te bespreken. Hij neemt alle tijd om jouw keukendroom te realiseren. En zodra de installatie begint neemt hij je alle rompslomp uit handen. Het enige dat je zelf hoeft te doen is je servies uit- en inruimen.

Levensloopbestendige keuken

Voldoet je keuken ook nog altijd wanneer je zelf minder mobiel zou zijn? Misschien denk je daar nog lang niet over na. Of is het juist erg actueel, maar weet je niet goed hoe hiermee om te gaan. Al Dente Keukens heeft zich gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van bestaande keukens.

Jouw huidige keuken kan waarschijnlijk ook in de toekomst prima functioneren. Vaak maken een aantal kleine aanpassingen al, dat het gebruikersgemak van je keuken ook in de toekomst gewaarborgd blijft. Denk aan de juiste verlichting, het voorkomen van onnodig bukken of hoog reiken en kranen die eenvoudig te bedienen zijn.

Wil jij weten of jouw keuken levensloopbestendig is, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Persoonlijke begeleiding en één aanspreekpunt

Wil komt bij je thuis om jouw wensen door te nemen en begeleidt hij het volledige traject van ontwerp tot en met het plaatsen van je keuken, toegespitst op jouw specifieke woonsituatie en wensen. Onderscheidend hierbij is, dat Wil ook zorg en verantwoording draagt voor het volledige bouwtraject dat hiermee gepaard gaat. Jij geeft aan wat je mooi vindt, Wil zorgt voor de materialen, de handjes en coördineert de bouw. Zijn motto luidt niet voor niets “Droomkeukens zonder zorgen”!

Al Dente Keukens staat voor één aanspreekpunt, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en flexibiliteit in alle opzichten. Van droomkeukenconsult tot droomkeuken!

Maak een afspraak