Over Al Dente

Keukenontwerper Wil Custers maakt exclusieve keukens op maat

Wil Custers

Uw keukenspecialist

Al Dente is een concept van keukenspecialist Wil Custers. Wil startte 25 jaar geleden in de keukenbranche. Na jarenlang een zaak in het hartje van Maastricht te hebben gehad, besloot Wil het roer om te gooien. Want wat wil de klant echt? Een maatwerk keuken die perfect past in de bestaande, dan wel gewenste huiselijke omgeving.

Oftewel; standaard bestaat eigenlijk niet, iedere keuken is een maatwerk project en moet ook als zodanig gezien én behandeld worden.

Eén aanspreekpunt

Daarom komt Wil bij je thuis om jouw wensen door te nemen en begeleidt hij het volledige traject van ontwerp tot en met het plaatsen van je keuken, toegespitst op jouw specifieke woonsituatie en wensen. Onderscheidend hierbij is, dat Wil ook zorg en verantwoording draagt voor het volledige bouwtraject dat hiermee gepaard gaat. Jij geeft aan wat je mooi vindt, Wil zorgt voor de materialen, de handjes en coördineert de bouw. Zijn motto luidt niet voor niets “Droomkeukens zonder zorgen”!

Al Dente Keukens staat voor één aanspreekpunt, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en flexibiliteit in alle opzichten.

Levensloopbestendige keuken

Voldoet je keuken ook nog altijd wanneer je zelf minder mobiel zou zijn? Misschien denk je daar nog lang niet over na. Of is het juist erg actueel, maar weet je niet goed hoe hiermee om te gaan. Al Dente Keukens heeft zich gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van bestaande keukens.

Jouw huidige keuken kan waarschijnlijk ook in de toekomst prima functioneren. Vaak maken een aantal kleine aanpassingen al, dat het gebruikersgemak van je keuken ook in de toekomst gewaarborgd blijft. Denk aan de juiste verlichting, het voorkomen van onnodig bukken of hoog reiken en kranen die eenvoudig te bedienen zijn.

Wil jij weten of jouw keuken levensloopbestendig is, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak