Greeploze keuken

Amby

Ook onze keuken was na 19 jaar aan een “metamorfose” toe. Via mijn zwager kwamen wij in contakt met Wil Custers van Al Dente Keukens. Zoals het met veel duurzame investeringen gaat ga je niet over 1 nacht ijs, maar laat je je informeren en adviseren door meerdere keukenleveranciers en kom je uiteindelijk tot een weloverwogen keuze en beslissing. Zo werd in overleg met Wil ter plekke onze wensen op haalbaarheid getoetst en op basis van zijn kennis en ervaring gewogen en overgenomen. Na een animatie in 3D werd het concept uiteindelijk werkelijkheid en werden alle facetten helder visueel zichtbaar als totaliteit in de nieuwe ontstane “keukenruimte”.

Het plaatsen van de keuken werd door het team van Al Dente Keukens in 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd en gerealiseerd. Ook het bouwkundig aanpassen en verleggen van water- en electriciteit en voorzieningen werd onder regie van Al Dente Keukens snel en correct uitgevoerd.

Wij zijn dan ook meer dan 100% tevreden over het eindresultaat van deze nieuwe keuken en gezien de vele complimenten van derden een welverdiende chapeau aan het adres van Wil Custers van Al Dente Keukens en Paul Overhof van interieurbouw Overhof!

Terug naar overzicht