Antraciet keuken

Nuth

Wij hadden een idee over onze nieuwe keuken, navraag bij Ralf Habets of een bepaald idee met onze woning mogelijk was zorgde ervoor dat wij bij Wil Custers van Al Dente Keukens uitkwamen. Wil bezocht ons thuis luisterde ons verhaal aan, bekeek de ruimte en beloofde met 3 tekeningen terug te komen en dan konden wij onze mening geven.

Een paar dagen later kwam Wil met de tekeningen, 2 tekeningen hadden onze wens een raam in de keuken en de 3de tekening niet. Toch waren wij meteen enthousiast over net die tekening. Dan de kleur wij hadden zwart gevraagd, maar Wil kwam met het advies om de keuken antraciet zwart te pakken, dit zou in de ruimte mooier uit komen.Na deze afspraak zijn wij bij Wil op kantoor gaan kijken naar de materialen en waren wij nog enthousiaster.

Daarna heeft Wil ons alle werk uit handen genomen, wij moesten alleen onze oude keuken leeg ruimen en voor de rest niets. Nou ja de rekeningen betalen.Hij zorgde dat iedereen er op tijd was en wist wat hij moest doen. Dat heeft ervoor gezorgd dat de keuken binnen de geplande termijn klaar was.

Zeker kunnen wij Wil aanbevelen als het gaat om een goed advies en een goede begeleiding bij uw nieuwe keuken.

Foto's door Joost Ritzen, Zips Fotografie.

Terug naar overzicht